Locatie

Wonen zoals jij dat wilt!

Fraai wonen in de Archipel

Nieuwbouwproject Archipel ligt in Eilandenrijk-Noord, een nieuw stukje Zeewolde, waar het lekker wonen is. Dichtbij water, bossen en strand. Op loopafstand van diverse voorzieningen zoals scholen, supermarkt en gezondheidszorg.

Zeewolde is het jongste dorp van Nederland en groeit snel. Het is centraal gelegen, je bent in een half uur in plaatsen als Zwolle, Amersfoort, Almere en Lelystad, en Harderwijk ligt om de hoek.
Het dorp kent een actief verenigingsleven. Naast de talrijke sportverenigingen vind je er allerlei andere verenigingen en organisaties. Voor de sportievelingen is er van alles te doen: van parasailing tot surfen en van golfen tot forelvissen.

Bereikbaarheid

  • Watersport staat sowieso goed op de kaart in Zeewolde. Het dorp ligt aan het Wolderwijd, dat in verbinding staat met het Veluwemeer en het Eemmeer. De watersporter kan in Zeewolde alle kanten op. Wie liever het centrum ingaat, hoeft zich ook niet te vervelen. Zeewolde beschikt over een leuk centrum, met een diversiteit aan winkels, restaurants, galeries en ateliers. Niet voor niets zeggen inwoners van Zeewolde wel eens dat ze het gevoel hebben dat ze permanent op vakantie zijn.